Woningaanbod Riverfront

Het is bijna zover! De online verkoop van de eerste woningen in Riverfront gaat binnenkort van start. Op dit moment presenteren wij graag de verschillende woningtypes die in Riverfront komen.

De luxe afgewerkte en zeer comfortabele penthouses, dubbele benedenhuizen en appartementen van Riverfront Residences liggen verspreid over de vijf verdiepingen van de vier palazzo. Op de toplaag bevinden zich de drie penthouses, variërend in grootte van ruim 185 m² tot maar liefst 258 m². Ieder penthouse heeft één of twee eigen zonnige dakterrassen, vanwaar u een waanzinnig uitzicht heeft over de Amstel, het park en richting het bruisende centrum.

Op de begane grond van de Riverfront Residences bevinden zich de veertien dubbele benedenhuizen, variërend in grootte van 128 m² tot 223 m². Dankzij de ligging op de half­ verdiepte garage hebben alle woningen een verhoogd terras en beschikken de meeste woningen ook over een ruime achtertuin. Ideaal voor een zonnige borrel na het werk. Ook geniet u bij 12 van de 14 dubbele benedenwoningen over een voortuin met eigen ingang.

Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich de 42 appartementen: van praktische studio’s van 55 m² tot royale appartementen van maar liefst 156 m². Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee. Het uitzicht zal u als heerlijk rustgevend ervaren: op de binnentuinen, de Amstel of Park Somerlust.

Op dit moment is de presale van Riverfront gestart en kunt u nu al alle verschillende woningtypes ontdekken en uw specifieke voorkeur aangeven. Als u uw interesse kenbaar maakt tijdens de presale, verkrijgt u een voorrangspositie, indien u zich ook inschrijft bij de daadwerkelijke start verkoop, welke in het najaar van start gaat.

In de previewbrochure worden per categorie 2 of 3 woningtypes uitgelicht, wilt u alle types bekijken? Bekijk dan het verdiepingsoverzicht.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Riverfront Amsterdam “Home with a view”

Situatiekaart

Situatiekaart Riverfront Amsterdam

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen