Riverfront - Home with a view

De luxe afgewerkte en zeer comfortabele penthouses, dubbele benedenhuizen en appartementen van Riverfront Residences liggen verspreid over de vijf verdiepingen van de vier palazzo.

Luxe penthouses met een dakterras with a view

Op de toplaag bevinden zich de drie penthouses, variërend in grootte van ruim 185 m² tot maar liefst 260 m². Ieder penthouse heeft één of twee eigen zonnige dakterrassen, vanwaar u een waanzinnig uitzicht heeft over de Amstel, het park en richting het bruisende centrum. Daarnaast bevindt zich op de vierde verdieping nog een exclusief appartement van ruim 190 m², met een prachtige buitenruimte uitkijkend over de Amstel.


Exclusieve dubbele benedenhuizen met tuin, dakterras en/of balkon

Op de begane grond van de Riverfront Residences bevinden zich de veertien dubbele benedenhuizen, variërend in grootte van 128 m² tot 223 m². Dankzij de ligging op de half¬ verdiepte garage hebben alle woningen een verhoogd terras en beschikken de meeste woningen ook over een ruime achtertuin. Ideaal voor een zonnige borrel na het werk. Ook geniet u bij 12 van de 14 dubbele benedenwoningen over een voortuin met eigen ingang.

Riverfront Amsterdam “Home with a view”
 Home with a view

Zeer comfortabele appartementen met buitenruimte

Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich de 42 appartementen: van praktische studio’s van 55 m² tot royale appartementen van maar liefst 156 m². Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee. Het uitzicht zal u als heerlijk rustgevend ervaren: op de binnentuinen, de Amstel of Park Somerlust.

Altijd plek voor uw auto, fiets of scooter

Vanzelfsprekend beschikken de vier gebouwen in Riverfront Residences over een luxe entreehal en liftvoorziening, ruime inpandige berging(en) in de woningen, overdekte parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstallingen. Naast de luxe, het wooncomfort en de herkenbare kwaliteit zijn de Riverfront Residences nagenoeg energieneutraal – een plek dus waar iedere Amsterdammer of expat zich prettig zal voelen. Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen