Riverfront - Home with a view

Drie exclusieve penthouses, 14 maisonnettes en 42 appartementen. Met het aan de Amstel gelegen luxe Riverfront Residences krijgt het Amstelkwartier er een prachtige wooncomplex bij. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse wooncomfort. De penthouses, maisonnettes en appartementen liggen verspreid over vijf verdiepingen en kijken uit over Park Somerlust, de Duivendrechtse Vaart of de Amstel. Op de begane grond bevinden zich 14 maisonnettes, in grootte variërend van 121 m² tot 223 m². De woningen beschikken allemaal over minimaal een tuin, dakterras en/of balkon. Ook bevindt er zich op de begane grond een split level appartement met een woonoppervlakte van 96 m² en een royaal terras.

Riverfront Amsterdam “Home with a view”
 

Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich 42 appartementen, in grootte variërend van 55 m² tot 178 m². Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee. Op de toplaag van het gebouw zijn drie penthouses gelegen, deze zijn in grootte variërend van ruim 186 m² tot 254 m². Ieder penthouse heeft één of twee eigen dakterrassen, vanwaar je een waanzinnig uitzicht hebt over de Amstel, het Park en richting het centrum.

Uw fiets en auto kunt u altijd kwijt bij Riverfront Residences. Er zijn 54 parkeerplekken in de garage en twee gezamenlijke fietsenbergingen. Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactpersonen Riverfront

Janine Vieveen
Verkoopmanager

Janine Vieveen