Planning

Interesse

Aanmelding via de website als belangstellende.
Indicatie: Doorlopend

Het Ontwerp

Het architectonisch ontwerp voor Riverfront is van Office Winhov te Amsterdam.
Afgerond: Tweede kwartaal 2019

Meedenksessie

Met de belangstellende die zich hebben ingeschreven zal tijdens een fysieke bijeenkomst of middels een digitale enquête onderzoek worden gedaan naar hun woonwensen.
Indicatie: Einde 2e kwartaal 2019

Presale

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de presale. Op dat moment worden alle woningentypes gepresenteerd, tonen wij u de architectonische visie en nemen wij u mee in de voorlopige indelingen van de verschillenden woningtypes.
Indicatie: Zomer 2019

Start verkoop

De verkoop van de 59 woningen zal naar verwachting in het najaar starten. De inschrijftermijn zal circa 10 dagen bedragen, waarna alle woningen door het verkoopteam worden toegewezen. Over de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.
Indicatie: Najaar 2019

Start bouw

Nadat de opschortende voorwaarden in de koop-/aannemingsovereenkomst zijn vervuld (zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning en het behalen van 70% voorverkoop) zal de bouw van de woningen naar verwachting in de zomer van 2020 starten.
Indicatie: Zomer 2020

Oplevering van de woningen

In het geval dat de bouw in de zomer van 2020 start is het de prognose dat de eerste woningen ca. 1,5 jaar later opgeleverd kunnen worden.
Indicatie: Zomer 2022

* De planning is een prognose en kan tussentijds naar behoefte van het proces worden aangepast. Belangstellenden zullen via digitale nieuwsbrieven hiervan op de hoogte worden gehouden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Riverfront Amsterdam “Home with a view”

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen