De verkoop is gestart | Nieuwsbrief november 2019

Geplaatst op 25-11-2019

U kunt zich nu inschrijven voor een woning in dit unieke project! U ontvangt dan een nieuwsbrief met daarin een persoonlijke link. De link brengt u naar een pagina op de website van Riverfront, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief kunt inschrijven voor een woning in Riverfront.

De inschrijftermijn eindigt donderdag 5 december om 12.00 uur. Hierna vindt de eerste toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Bij toewijzing van een woning ontvangt u uiterlijk woensdag 11 december telefonisch bericht en wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars. De verkoopgesprekken zullen vanaf 16 december gaan starten.

Indien aan u geen woning is toegewezen ontvangt u tevens uiterlijk donderdag 12 december schriftelijk bericht, waarmee u automatisch op de reservekandidatenlijst wordt geplaatst.

Meet & Greet
Hoewel alle beschikbare informatie op de website terug te vinden is, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Om die reden organiseren wij voor u een Meet & Greet, deze vindt plaats op:

Woensdag 4 december van 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Leicht Kitchens aan de Spaklerweg 16a in Amsterdam


Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van Riverfront klaarstaan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te kunnen beantwoorden, tevens zijn er deze dag financieel adviseurs van De Kredieter aanwezig.

Wij benadrukken dat er tijdens de Meet & Greet geen andere/aanvullende informatie voorhanden is dan terug te vinden is op de website van Riverfront. Ook is het niet mogelijk om u tijdens het event in te schrijven voor de woningen, dit gaat uitsluitend via de online inschrijving. Graag vernemen wij van u of wij u op deze Meet & Greet kunnen verwelkomen.

Inschrijven voor de Meet & Greet »


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van de makelaars.

  • De verkoop is gestart | Nieuwsbrief november 2019

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen