Voorkeur doorgeven voor 27 september 09:00

Geplaatst op 06-09-2019

We hebben inmiddels vele enthousiaste reacties ontvangen over het project en de woningen en ook het introductie evenement van vrijdag 30 augustus is erg goed bezocht! Dit heeft inmiddels geleid tot vele inschrijvingen voor de diverse woningcategorieën. Bent u benieuwd welke verschillende woningtypes er allemaal komen in Riverfront? Bekijk dan hier het aanbod of bekijk de look & feel-brochure en geef uw voorkeur voor een specifieke woningcategorie [of meerdere categorieën] door via onderstaande link. 

Door op bovenstaande link te klikken, ziet u de meest actuele informatie van de diverse woningcategorieën, zijn er woningplattegronden beschikbaar en kunt u zien welk niveau de verwachte VON-prijzen per categorie hebben.

Voorrangspositie
Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven, dan melden wij u hierbij graag dat de inschrijfperiode van de presale loopt tot vrijdag 27 september 09:00 uur. Indien u reeds een keuze heeft gemaakt voor een woningcategorie, dan hoeft u dit niet meer te doen. 

Alle kandidaten die zich inschrijven bij de presale, verkrijgen een voorrangspositie indien zij zich ook inschrijven bij de start verkoop. De verkoop zal naar verwachting in november van dit jaar starten.

  • Voorkeur doorgeven voor 27 september 09:00

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen