Financiering Kredieter

U staat op het punt een nieuw huis te kopen. Waarschijnlijk heeft u (deels) een hypotheek nodig. Een hypotheek waarmee u uw woonwens kunt realiseren en die er ook nog eens voor zorgt dat u lekker kunt leven. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Het bouwen van een nieuwbouwwoning duurt momenteel vaak langer dan de geldigheid van de meeste bouwdepots. De Kredieter heeft mogelijkheden om een langere bouwtijd te financieren waardoor u tussentijds niet voor verrassingen komt te staan.

Bij het financieringen van een nieuwbouwwoning starten de betalingen vanaf het begin. Dit bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid eigen geld, overbrugging of hypotheek. In sommige gevallen is het mogelijk om de dubbele lasten mee te financieren met de hypotheek. Zo kan het toch mogelijk zijn een nieuwbouw woning aan te kopen, zonder een dubbele woonlast!

De Kredieter

Om een passende financiering te regelen voor uw droomwoning, is een ervaren en onafhankelijke adviseur onmisbaar. Riverfront werkt samen met De Kredieter, een onafhankelijk expert op het gebied van financiering van nieuwbouwwoningen. Zij geven u compleet financieel advies en gaan graag vrijblijvend in gesprek met wie dat wil.

Goed om te weten: De Kredieter biedt gunstige rentetarieven en een gereduceerd tarief voor wie een nieuwbouwwoning van Riverfront op het oog heeft.

Eerste berekening

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Daarom maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden eenvoudig een eerste berekening te maken.

Kijk naar de mogelijkheden

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Riverfront Amsterdam “Home with a view”

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen