Aankondiging start verkoop | Nieuwsbrief november 2019

Door Janine op 31 januari 2020 in Blog

Het is zover! De online verkoop van de 59 woningen in Riverfront komt er aan. Reserveer alvast maandag 25 november 2019 in uw agenda, want op deze dag zal de verkoop officieel van start gaan.

U ontvangt op vrijdag 22 november a.s. een nieuwsbrief van ons, waarin u de digitale brochure [voorzien van de woningplattegronden], de technische omschrijving en definitieve prijslijst kunt bekijken. In deze komende nieuwsbrief geven wij u ook een korte toelichting op de inschrijfprocedure en de sluitingstermijn.
Vervolgens ontvangt u op de dag van de start verkoop een nieuwsbrief met een persoonlijke link waarmee u zich kunt inschrijven voor één of meerdere specifieke bouwnummer(s). In diezelfde nieuwsbrief zullen wij extra aandacht geven aan het inschrijfproces en de voorrangskandidaten uit de presale.

Meet & Greet
Hoewel alle beschikbare informatie straks terug te vinden is op de website www.riverfront.nl, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Om die reden organiseren wij voor u een Meet & Greet, deze vindt plaats op:

Woensdag 4 december van 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Leicht Kitchens aan de Spaklerweg 16a in Amsterdam

Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van Riverfront klaarstaan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te kunnen beantwoorden, tevens zijn er deze dag financieel adviseurs van De Kredieter aanwezig.

Wij benadrukken dat er tijdens de Meet & Greet geen andere/aanvullende informatie voorhanden is dan terug te vinden is op de website van Riverfront. Ook is het niet mogelijk om u tijdens het event in te schrijven voor de woningen, dit gaat uitsluitend via de online inschrijving die u op maandag 25 november van ons ontvangt. Graag vernemen wij van u of wij u op deze Meet & Greet kunnen verwelkomen.

Inschrijven voor de Meet & Greet »

Mocht u voor nu nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van de verkopend makelaars. De contactgegevens treft u onderaan deze nieuwsbrief.

Woningtypen en Artist Impressions
Inmiddels zijn alle artist impressions van de woningen verder uitgewerkt en zullen de definitieve versies binnenkort op de website onder het tabblad woningaanbod geplaatst worden. 

Tot zover deze nieuwsbrief, mocht u voor nu nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van de verkopend makelaars. De contactgegevens treft u onderaan deze nieuwsbrief.

  • Aankondiging start verkoop | Nieuwsbrief november 2019

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen