Presale gestart

Door Janine op 31 januari 2020 in Blog

Zoals eerder gemeld zal Riverfront in november in verkoop gaan, maar u kunt nu al tijdens de presale een eerste indruk krijgen van deze unieke ontwikkeling in het Amstelkwartier.

Het luxe woongebouw, bestaande uit 3 exclusieve penthouses14 dubbele benedenhuizen met riante achtertuinen en 42 appartementen, ligt letterlijk aan de brede rivier de Amstel en aan het nieuw aan te leggen Park Somerlust. Alle woningen in Riverfront beschikken straks over één of twee buitenruimtes en zijn licht dankzij de grote ramen. Daarnaast heb je vanuit alle woningen een prachtig zicht op de binnentuinen, op het water van de Amstel of op het park - en een aantal zelfs op alle drie. En dat midden in het bruisende Amstelkwartier! Deze unieke toplocatie in combinatie met de fraaie architectuur, hoge duurzaamheidsambities en natuurlijk het hoge afwerkingsniveau van de woningen, maken Riverfront in het Amstelkwartier tot de absolute crème de la crème op woongebied.

U krijgt vanaf nu de primeur om de look & feel-brochure als eerste te bekijken. Daarnaast kunt u vanaf dit moment uw voorkeur doorgeven voor de door u gewenste woningcategorie. Een overzicht van alle 59 woningen kunt u terug vinden in het document verdiepingsoverzichten.

Voorrangspositie
Kandidaten die zich tijdens deze presale inschrijven en bij de start verkoop hun inschrijving online bevestigen en aan de toewijzingscriteria voldoen, zullen een voorrangspositie genieten bij de start van de verkoop. De toewijzingscriteria betreffen o.a. een financiële check en geldige inschrijving. Indien een kandidaat bij de start verkoop zijn/haar inschrijving niet heeft bevestigd vervalt de voorrangspositie.

Bij de start verkoop zullen de verkoopbrochure, verkooptekeningen, de technische omschrijving en de prijslijst per bouwnummer beschikbaar zijn.

Planning
Hieronder leest u de globale planning van Riverfront:

• Introductie event 30 augustus 2019
• Start verkoop november 2019
• Start bouw Zomer 2020
• Oplevering eind 2021/ begin 2022
  • Presale gestart

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen