Introductie event van het project Riverfront Residences

Door Janine op 31 januari 2020 in Blog

Op vrijdag 30 augustus 2019 is het zover, de introductie van het project Riverfront Residences, het inspirerende event als voorloper op de start verkoop welke in het najaar plaats gaat vinden. Tijdens de introductie kunt u alvast kennismaken met de appartementen, penthouses en dubbele benedenwoningen van deze exclusieve ontwikkeling, gelegen aan park Somerlust en de rivier de Amstel in Amsterdam. Bent u er ook bij? U bent van harte welkom tussen 16:00 - 18:00 uur!

Wat kunt u nog meer verwachten?

De introductie geeft u een voorproefje van de ultieme woonbeleving in Riverfront Residences. Het luxe woongebouw, bestaande uit 3 exclusieve penthouses, 14 dubbele benedenhuizen met riante achtertuinen en 42 appartementen, ligt letterlijk aan de brede rivier de Amstel en aan het nieuw aan te leggen Park Somerlust. Alle penthouses, dubbele benedenhuizen en appartementen beschikken over één of twee buitenruimtes en zijn licht dankzij de grote ramen. Daarnaast heb je vanuit alle woningen een prachtig zicht op de binnentuinen, op het water van de Amstel of op het park - en een aantal zelfs op alle drie. En dat midden in het bruisende Amstelkwartier!

Deze unieke toplocatie in combinatie met de fraaie architectuur, hoge duurzaamheidsambities en natuurlijk het hoge afwerkingsniveau van de woningen, maken Riverfront in het Amstelkwartier tot de absolute crème de la crème op woongebied.

impressies

We nemen u op 30 augustus graag mee in de huidige stand van zaken rond de architectonische visie, het gevarieerde woningaanbod en het hoogwaardige afwerkingsniveau. Ook kunt u de voorlopige indelingen van de verschillende woningtypen inzien. Uiteraard staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

RSVP

Wij vernemen graag of u bij het introductie evenement aanwezig bent. U kunt zich aanmelden voor deze dag via deze link.

Locatie

Het event vindt plaats bij Leicht Kitchens aan de Spaklerweg 16a in Amsterdam. Wij zien uw komst met plezier tegemoet!

Verhinderd?

Bent u op 30 augustus niet in de gelegenheid aanwezig te zijn bij het introductie evenement? Geen probleem, vanaf 28 augustus wordt alle informatie die tijdens het evenement gepresenteerd wordt ook online op de website geplaatst!

  • 
Introductie event van het project Riverfront Residences

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen