Amsterdam - Good morning sunshine!

's Morgens uitgebreid hardlopen langs de rivier de Amstel. Zwemmen in de Amstel op een warme zomeravond. Zelf een rondje varen in uw sloep, gelegen op slechts 500 meter van uw woning. Picknicken in het mooi aangelegde Park Somerlust? Of uitgebreid lunchen bij het prachtig gelegen Thuis aan de Amstel met zicht op alle mensen die aan de waterkant genieten? Bij Riverfront Residences voelt het buitenleven net zo luxe aan als de woningen zelf.

In het trendy Amstelkwartier is genoeg te doen. Zo kunt u ook in de Stadshaven Amstel­kwartier genieten van een hapje en een drankje, het uitzicht over het water en de bedrijvigheid in de haven met ruim honderd ligplekken en het hippe restaurant George Marina. En wat te denken van een bijzondere cocktail van Juniper & Kin, de rooftopbar op de 21e verdieping van het luxueuze en duurzame QO hotel? De komende jaren zal het Amstelkwartier zich ontwikkelen tot een prettige woonomgeving. Zo wordt Park Somerlust komend jaar verder aangelegd, komt er een autobrug over de Duivendrechtsevaart richting de A2, een fietsbrug over de weespertrekvaart richting Watergraafsmeer en een winkelcentrum met tal van voorzieningen.

Riverfront Amsterdam “Home with a view”

Riverfront Amsterdam

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Liever een bezoek brengen aan een van de vele musea in het centrum van Amsterdam of een dagje winkelen? Met de fiets of de metro, bij het op loopstand gelegen station Spaklerweg, bent u binnen enkele minuten in de historische binnenstad. Ook Oud-Zuid, De Pijp en Watergraafsmeer bevinden zich op slechts een steenworp afstand.

Het Amstelkwartier, tussen Amsterdam­Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer in, is geliefd, gewild en enorm in ontwikkeling. Deze grond van de voormalige Zuidergasfabriek, tussen de Amstel, de Spaklerweg en de Duivendrechtsevaart, heeft 24/7 alles binnen handbereik. De levendigheid van de Rijnstraat, de boetieks en musea van Oud­Zuid, de terrassen van De Pijp en de gezelligheid van de binnenstad liggen op een steenworp afstand met de fiets, metro (station Spaklerweg) en de auto. Schiphol is dankzij de ligging nabij de ring bovendien slechts een kwartiertje rijden. Maar waarom weggaan als dicht bij huis werkelijk alles aanwezig is? Zo heeft het recent aangelegde Park Somerlust dankzij haar open karakter, verbinding met het water en de monumentale watertoren als middelpunt eveneens een aantrekkingskracht die voor gezelligheid en geborgenheid zorgt.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactgegevens Riverfront

Eefje Voogd Makelaardij
Makelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen