Amsterdam - Good morning sunshine!

’s Morgens wandelen met de hond langs de rivier de Amstel of misschien zelf een rondje varen in uw eigen sloep. In het pas aangelegde Park Somerlust kunt u genieten in een groene oase tussen de bomen. Op deze bijzondere plek, op het voormalige terrein van de Zuidergasfabriek, komen rust, ruimte en exclusief wonen samen.

In het trendy Amstelkwartier is genoeg te doen. Wat dacht u van zwemmen op een zomeravond of een lekker roeien in het weekend? In de Stadshaven Amstelkwartier kunt u genieten van een hapje en een drankje, het uitzicht over het water en de bedrijvigheid in de haven met ruim honderd ligplekken. Om de hoek vindt u voorzieningen als winkels, een basisschool, een hotel en diverse horecagelegenheden.

Riverfront Amsterdam “Home with a view”

Riverfront Amsterdam

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Liever een bezoek brengen aan een van de vele musea in het centrum van Amsterdam of een dagje winkelen? Met de fiets of de metro, bij het op loopstand gelegen station Spaklerweg, bent u binnen enkele minuten in de historische binnenstad. Ook Oud-Zuid, De Pijp en Watergraafsmeer bevinden zich op slechts een steenworp afstand.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Riverfront, Good morning sunshine!”

Contactpersonen Riverfront

Janine Vieveen
Verkoopmanager

Janine Vieveen